Mini Cheesecake'ler
By Unknown
on |
Bu minik şeyler ev halkı tarafından oy birliğiyle yaptığım en güzel cheesecake olarak seçilmiş ve bundan sonra hep bu modelden yapmam istenmiştir. Gerçekten de kelepçeli kalıpta yaptıklarımdan çok daha lezzetli ve şirin oldular. Tarifi daha önce yaptığım cheesecake'le aynı. Daha hafif olması için kremayı yarım kutu kullandım yani 100 gram kadar. Bir de bazılarına birer donmuş böğürtlen oturttum.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
10 yorum:
Peykek süper br lezzettir..Ellerine sağlık...
Hülya'cığım linklerin evet sayfanın altında.Üzülme bu halledilmesi kolay bir dert.Tüm dertlerimiz böyle olsa keşke;))9
Şimdi sayfana şifrenle gir.Şablona tıkla.Sayfa öğelerinin olduğu sayfa açılacak.Senin linklerin olduğu küçük kutucuğu(sayfanın altında bu)tıkla ve mouse la sap tarafdaki arşiv kutucuğunun altına veya üstüne sürükle.Bu kadar.Önizleme yap.Beğenmedin yerini değiştir.Oldu deyince kaydet.Bu kadar....
Sevgiler canım.Teşekkürüne ben teşekkür ederim.Nezaketin için sağolasın....
Merhaba, gerçekten çok sevimli görünüyorlar.
Ellerine sağlık...
Sıcacık sevgiler...
http://misss.blogcu.com
Eline sağlık canım,çok güzel görünüyor.Bende bu şekilde denemiş ve çok beğenmiştim.Blog alemine hoşgeldin,hayırlı olsun :)
Selam ve sevgiler....
Ben de cheesecake'e bayılıyorum, pişmiş pişmemiş, mini yada kelepçeli büyük kalıpla yapılan hiçç farketmez :)) Kağıtlarla pek şirin olmuş sizinkiler, ellerinize sağlık
Sevgiler...
Sevgili Esra ve Zerrin, Oya ve Burcu çok teşekkür ederim. Sıcacık karşıladınız beni.
cok guzeller ellerinize saglik
Nihan'cım çok teşekkür ederim. Ben de senin balıklara bayıldım o ne güzelliktir öyle valla bloguna girdiğimde resmen ağzım sulanıyor.
anne'm...
anne akşama mini çizkek yapsana xD.
Ne taseduf bir arkadasim da aynisini yapip bana ikram etmisti. Sizinkilerde onun yaptiklarina cok benziyor. Tatlari nefisti.Eminim ki sizin yaptiklariniz da cok guzeldir. Ellerinize saglik efendim.
Anonimcim tesadüf işte. Çizkek çizkek'e benzermiş :-) Arkadaşınızın da ellerine sağlık efendim.
Post a Comment